Cand dieta si sportul nu dau rezultate, specialistii recomanda lipoaspiratia pentru un corp armonios

abdomen

Pacientilor care au o greutate stabila si au slabit dupa un regim alimentar si in urma unui program de exercitii fizice, insa nu reusesc sa isi mentina numarul de kilograme constant sau sa scape de grasimea dintr-o anumita zona a corpului, le este recomandata lipoaspiratia. Lipoaspiratia este o interventie simpla, recomandata pacientilor care au implinit 18 ani, care au o buna stare de sanatate, dar se confrunta cu depozite de grasime nedorite pe care nu reusesc sa le elimine.

Ce este lipoaspiratia si cand se recomanda?

Lipoaspiratia este recomandata de catre medicii primari in chirurgie plastica numai dupa ce pacientii au tinut diete echilibrate, au facut miscare si au incercat sa adopte un stil de viata sanatos pentru un corp armonios, insa nu au obtinut rezultatele dorite.

Lipoaspiratia nu este o cura de slabire, ci o interventie chirurgicala prin care se poate indeparta grasimea care nu dispare nici dupa adoptarea unui stil de viata sanatos. Atentie! Lipoaspiratia nu scapa pacientii de kilogramele in plus, ci de grasimea care nu vrea sub nicio forma sa dispara. Se recomanda ca aceasta interventie sa fie realizata in cazul pacientilor care au o greutate stabila si inteleg foarte clar care sunt pasii de urmat si au asteptari realiste.

Partile corpului cel mai frecvent supuse procedurii de lipoaspiratie

Lipoaspiratia este o procedura pe care cei mai multi dintre pacienti o aleg pentru a scapa de grasimea nedorita din zona soldurilor, a trunchiului posterior, dar mai ales din zona feselor, abdomenului, coapselor si bratelor.

Atat femeile, cat si barbatii apeleaza la aceasta procedura chirurgicala. La barbati, toracele anterior este o localizare frecventa pentru procedura de lipoaspiratie, in timp ce la femei, abdomenul si fesele sunt partile cele mai des supuse acestei proceduri.

Aceasta interventie se face atat cu anestezie generala, cat si cu anestezie locala, rezultatele fiind foarte bune in ambele variante.

Give a Comment